Uutisia

Isännöintiliitto
 1. Käynnissä oleva energiamurros koskee suomalaisia taloyhtiöitä laajalti. Isännöintiliitto on huolissaan taloyhtiöistä, joilla on vaikeuksia saada rahoitusta tarvittaville energiaremonteille ja perusparannuksille.

  Artikkeli Tippuvatko syrjäseutujen kerrostalot kyydistä? julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 2. Isännöintiliiton tuoreen Putkiremonttibarometrin mukaan jopa puolet vastaajista näkee putkiremonttien kallistuvan yli 10 prosenttia tulevan vuoden aikana. Barometrin mukaan putkiremonttien teko vasta vesivahinkojen jo ilmettyä on yleistynyt.

  Artikkeli Putkiremonttibarometri: Putkiremontit kallistuvat jopa yli 10 prosenttia julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 3. Helsingin käräjäoikeus on tuominnut vankeusrangaistuksiin isännöitsijän ja remonttiyrittäjän, joiden välillä vallitsi säännöllinen lahjontasuhde. Isännöintiliiton toiminnanjohtaja Mia Koro-Kanerva on käärmeissään rikollisille, jotka pilaavat myös laajemmin alan mainetta ja vaikeuttavat vastuullisten isännöitsijöiden työtä.

  Artikkeli Koko isännöintiala kärsii epärehellisistä yksilöistä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 4. Reilu neljännes keskivertosuomalaisen hiilijalanjäljestä muodostuu asumisesta. Miten kerrostalossa asuva ihminen voi vaikuttaa hiilijalanjälkeensä?

  Artikkeli Viisi vinkkiä, joilla voit pienentää omaa hiilijalanjälkeäsi asumisessa julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 5. ARA myöntää viime vuotta enemmän avustuksia energiaremontteihin ja sähköautojen latausinfran hankintaan.

  Artikkeli ARAn energia-avustuksia tarjolla viime vuotta enemmän julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

facebook_page_plugin