Uutisia

Hyvä isännöinti kannattaa
 1. Isännöintiliitto pystyy jatkossa entistä paremmin edistämään isännöintialalle tärkeitä asioita ja tuottamaan jäsenilleen taloyhtiöasumiseen liittyvää tietoa, kun liiton vaikuttamis- ja tutkimusjohtajaksi valittu Tuomas Viljamaa (VTM) aloittaa tehtävässään toukokuun alussa.

  Artikkeli Isännöintiliitto vahvistaa asiantuntijarooliaan: Tuomas Viljamaa vaikuttamis- ja tutkimusjohtajaksi julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 2. Isännöitsijät arvioivat nyt taloyhtiön tilanteen ja valmiuden mukaan, miten yhtiökokous järjestetään koronarajoitusten aikana. Kokouksia pidetään etäyhteyksien avulla, jos taloyhtiön korjaus- tai taloustilanne sitä vaatii ja se on mahdollista osakkaille. Osa siirtää kokoukset suosiolla myöhäisempään ajankohtaan. Asia selviää Isännöintiliiton jäsenilleen tällä viikolla tekemästä kyselystä.

  Artikkeli Isännöintiliiton kysely: Yhtiökokousten pitäminen jakaa mielipiteitä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 3. Hallitus on hyväksynyt lakiesityksen, joka velvoittaa taloyhtiöt lisäämään sähköautojen latausmahdollisuuksia. Lain on tarkoitus tulla voimaan mahdollisimman pian ja siihen liittyvät velvoitteet tulevat voimaan vuodesta 2021 lähtien. Isännöintiliitto pitää lakia liian tiukkana ja epämääräisenä.

  Artikkeli Sähköautojen latausvalmiusvelvoite liian tiukka taloyhtiöille julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 4. Toisin kuin mediassa on kerrottu, Isännöintiliitto nimenomaan kannattaa kevään yhtiökokouksien pitämistä etäyhteyksien avulla. Kokouksen lykkäämistä kannattaa harkita lähinnä sellaisessa tilanteessa, jossa yhtiön ei tarvitse päättää isoista hankkeista ja osakkailla on isoja vaikeuksia osallistua kokoukseen etäyhteyksien avulla.

  Artikkeli Oikaisu: Isännöintiliitto ei kannusta lykkäämään yhtiökokouksia julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 5. Isännöintiliiton tuottama Kotitalo palkittiin Editkilpailussa vuoden asiakasmediana. Tuomariston mukaan Kotitalo tarjoaa oleellista tietoa taloyhtiöille, niin isännöintiin ja hallitustyöhön kuin kaikille osakkaille ja asukkaillekin.

  Artikkeli Kotitalo on vuoden asiakasmedia 2019 julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

facebook_page_plugin
Isännöinti Kuvaja LKV:n verkkopalvelussa käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.