Uutisia

Isännöintiliitto
 1. Pohjois-Savon Ammatti-Isännöitsijät ry valitsi Vuoden Isännöitsijäksi 2020 Kuopion Talokeskuksen isännöitsijä Jori Raatikaisen.

  Artikkeli Pohjois-Savon Vuoden Isännöitsijäksi 2020 Jori Raatikainen Kuopion Talokeskuksesta julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 2. Nuoret eivät tunne asumiseen liittyviä vastuita ja vakuutuksia, selviää Isännöintiliiton kyselystä. Asumisen taitoja ja tietoa pitää tarjota nuorten lisäksi aikuisille, sillä oppi saadaan pääasiassa kotoa. Toiveissa olisi, että asumisen tietoja ja taitoja opetettaisiin laajemmin myös koulussa.

  Artikkeli Nuoret ovat taitavia kierrättämään, mutta asumisen vastuut ovat monelle epäselviä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 3. Isännöintiliitto kysyy jäseniltään tänä talvena muun muassa digi- ja energia-asioista. Tutkimustiedon avulla pidetään yllä ajantasaista kuvaa isännöintialasta.

  Artikkeli Isännöintiliitto selvittää isännöinnin ja taloyhtiöiden digitalisaatiota ja energiatoimia julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 4. Koronan aiheuttamat talousongelmat näkyvät taloyhtiöissä vastikerästeinä, selviää Isännöintiliiton jäsenilleen tekemästä kyselystä. Taloyhtiölainojen maksussa ei sen sijaan ole ollut ongelmia.

  Artikkeli Tavallisten suomalaisten talousongelmat ovat lisääntyneet, ja se näkyy myös taloyhtiöissä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 5. Pääkaupunkiseudulla käynnistynyt Energiahaaste auttaa taloyhtiöitä seuramaan energiankulutustaan ja keksimään uusia keinoja sen tehostamiseen.

  Artikkeli Taloyhtiöiden Energiahaaste alkoi pääkaupunkiseudulla julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

facebook_page_plugin
hausvise
Isännöinti Kuvaja LKV:n verkkopalvelussa käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.