Uutisia

Isännöintiliitto
 1.   Eila Hostikalle on myönnetty Isännöintiliiton ansiomerkki tunnustuksena pitkäaikaisesta ja tuloksellisesta toiminnasta Etelä-Karjalan Isännöitsijät ry:n jäsenten hyväksi. Hostikka on kuulunut yhdistykseen vuodesta 2007. Hän on...

  Artikkeli Eila Hostikalle ansiomerkki julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 2. Isännöinti- ja taloyhtiöväki pääsi pitkästä aikaa tapaamaan toisiaan loka-marraskuussa. Isännöintiliiton jäsenyhdistykset pitivät isännöintiä esillä alueellisissa taloyhtiötapahtumissa.

  Artikkeli Isännöitsijäyhdistykset aktiivisina alueellisissa taloyhtiötapahtumissa julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 3. Puolet taloyhtiöiden tulipaloasunnoista oli ilman toimivia palovaroittimia vuosina 2016–2020, kertovat pelastustoimen tilastot. Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön keväällä julkaisemasta tutkimuksesta käy ilmi, että vuokrataloasunnoissa peräti 70 prosentissa oli puutteita palovaroittimissa.  Taloyhtiöt voivat lisätä merkittävästi asukkaidensa turvallisuutta ja pelastaa ihmishenkiä asennuttamalla kaikkiin asuntoihin palovaroittimet ja pitämällä ne toimintakunnossa. Isännöintiliitto on mukana kampanjassa, jonka tavoitteena on saada kaikkiin asuntoihin toimivat palovaroittimet.

  Artikkeli Taloyhtiö voi pelastaa ihmishenkiä asennuttamalla palovaroittimet asuntoihin – puolet asunnoista ilman toimivia palovaroittimia  julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 4. Ylivieskalainen OP Koti Pohjanmaa Oy LKV on nimetty vuoden ISA-yritykseksi. Palkinnon myöntää vuosittain Isännöinnin Auktorisointi ISA ry, joka edistää ammattimaista ja kehittyvää isännöintiä ja valvoo isännöintiyritysten toimintaa.

  Artikkeli Pohjanmaalaisyritykselle tunnustusta – OP Koti Pohjanmaa Oy LKV on Vuoden 2021 ISA-yritys  julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 5. Isännöintitoimisto ISTOssa asiakaspalvelun tiiminvetäjänä työskentelevä Minttu Makkonen voitti Isännöintiammattilainen 2021 -kilpailun. Isännöintiliiton vuosittaisessa kilpailussa palkitaan alan osaajia.

  Artikkeli Järvenpääläinen Minttu Makkonen on Isännöintiammattilainen 2021 julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

facebook_page_plugin