Uutisia

Isännöintiliitto
 1. Tiedonsiirtomahdollisuuksia isännöintijärjestelmien ja huoneistotietojärjestelmän välille saadaan vielä odottaa, mutta osakeluettelojen siirtoon kannattaa jo valmistautua.

  Artikkeli Osakehuoneistorekisteri muuttaa isännöintiä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 2. JIP Isännöinti on järjestellyt isännöinnin tiimeihin ja nimittänyt niistä vastaavat henkilöt.

  Artikkeli JIP Isännöinnissä uusia tiimivastuita julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 3. Loppukesällä ja alkusyksyllä moni taloyhtiö saa uusia asukkaita, kun nuoret muuttavat opiskelemaan. Kotitalo kokosi vinkit, joilla etenkin ensi kertaa omilleen muuttavat selviävät asuntonäytöistä, muuttoilmoituksista ja rahapulasta.

  Artikkeli Mitä kaikkea pitää muistaa, kun muuttaa omilleen? julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 4. Taloyhtiöiden energiatehokkuutta voisi olla mahdollista parantaa peruskorjausten valtiontakauksen avulla, esittää Isännöintiliitto. Jotta valtiontakaus oikeasti helpottaisi taloyhtiöitä korjausten aloittamisessa, täytyy takauslainajärjestelmää kehittää monin tavoin. 

  Artikkeli Taloyhtiöiden energiatehokkuutta pitää parantaa − Isännöintiliitto ehdottaa tähän uutta kannustinta  julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 5. Isännöintialan maineessa on vanhaa painolastia. Isännöintiliiton mukaan pelkkä imagotyö ei riitä parantamaan isännöinnin mainetta, vaan eri tahojen väliseen yhteistyöhön ja osaamisen kehittämiseen pitää jatkossa panostaa entistä enemmän.

  Artikkeli Isännöinnin maineessa on yhä parannettavaa, ja siksi Isännöintiliitto haluaa kehittää alaa nyt monella rintamalla julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

facebook_page_plugin
hausvise
Isännöinti Kuvaja LKV:n verkkopalvelussa käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.