Uutisia

Hyvä isännöinti kannattaa
 1. Uusi, vuoden 2020 alusta voimaan tuleva työaikalaki koskee valtaosaa isännöitsijöistä. Tämä on muutos verrattuna siihen, miten monessa yrityksessä on käytännössä aiemmin toimittu. Isännöintiliiton mukaan muutos ravistelee alaa, mutta on toisaalta myös toivottu. Se antaa mahdollisuuden kehittää toimintatapoja niin, että työhyvinvointi ja alan kiinnostavuus uusien osaajien silmissä kasvavat.

  Artikkeli Uusi työaikalaki parantaa isännöintialan työhyvinvointia julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 2. Taloyhtiön yleisavaimen säilytys kannattaa ulkoistaa huoltoyhtiölle tai lukkoliikkeelle. Jos hallitus kuitenkin haluaa säilyttää avainta itse, täytyy noudattaa erityistä huolellisuutta ja tarkistaa vakuutukset.

  Artikkeli Taloyhtiön yleisavainta on säilytettävä huolellisesti julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 3. Kiinnostus sähköautojen latauspisteitä varten myönnettävään tukeen on ollut kasvussa taloyhtiöissä. ARAn myöntämää tukea on jaettu jo 32 paikkakunnalle, mutta jaettavaa pitäisi riittää loppuvuodeksikin.

  Artikkeli Sähköautojen latauspisteiden hankintatukea haettu eniten pääkaupunkiseudulle julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 4. Linda Koivunen hyppäsi isännöintijärjestelmien maailmasta kehityspäälliköksi Realia Isännöintiin.

  Artikkeli Linda Koivunen haluaa kehittää koko Suomen isännöintiä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 5. Kun lakiasiantuntija vastaa puhelimeen Isännöintiliiton jäsenten lakineuvonnassa, soittajan asia koskee useimmiten jotakin vastuukysymystä.

  Artikkeli Lakineuvonnan kysytyimmät aiheet heijastavat isännöinnin arkea julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

facebook_page_plugin
Isännöinti Kuvaja LKV:n verkkopalvelussa käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.