Uutisia

Isännöintiliitto
 1. Tuore Isännöinnin laatu 2020 -tutkimus osoittaa, että asiakkaat pitävät isännöintiä luotettavana, asiantuntevana ja vastuullisena.

  Artikkeli Isännöinti näkyy otsikoissa kavalluksina, mutta asiakkaat arvostavat isännöitsijöitään monin tavoin julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 2. Taloyhtiöt velvoitetaan lisäämään sähköautojen latausmahdollisuuksia. Ensi keväästä alkaen suuren korjaushankkeen yhteydessä on pakko asentaa latausvalmius, jos talossa on enemmän kuin neljä pysäköintipaikkaa ja remontti ulottuu pysäköintialueelle.

  Artikkeli Tiukka laki sähköautojen latauspisteisiin – Isännöintiliitto huolissaan sen vaikutuksista korjauksiin julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 3. Suomessa luovutaan paperisista asunto-osakekirjoista. Ensin taloyhtiöiden pitää siirtää osakeluettelon ylläpito Maanmittauslaitokselle. Nyt hallitus on esittänyt, että taloyhtiöille annetaan vuoden verran lisää aikaa osakeluettelon siirtoon.

  Artikkeli Taloyhtiöt tarvitsevat lisää siirtymäaikaa huoneistotietojärjestelmään siirtymisessä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 4. Työ & talous -virtuaaliseminaarissa kokeiltiin ensimmäistä kertaa virtuaalista verkostoitumista.

  Artikkeli “En olisi uskonut että tuo on niin mukavaa virtuaalina” julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 5. Puut tuovat taloyhtiönkin pihaan viihtyisyyttä ja luonnonläheisyyttä. Syksyn tullen puiden varjopuoletkin muistuvat mieleen, kun pihaan kertyvät lehdet aiheuttavat pihatöitä. Kotitalo muistuttaa pihapuihin liittyvistä vastuista ja pelisäännöistä.

  Artikkeli Pihapuut ovat viihtyvyys- ja turvallisuuskysymys julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

facebook_page_plugin
hausvise
Isännöinti Kuvaja LKV:n verkkopalvelussa käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.