Yhteystiedot

Sibeliuksenkatu 17,
13100 Hämeenlinna
(GoogleMaps -karttalinkki)

Y-tunnus 1041244-7

Puh. (03) 615 660
etunimi.sukunimi@kuvaja.fi

Palvelemme 
ma - to klo 9.00-16.00
pe klo 9.00-15.00
kesällä klo 09.00-15.00

Rekisteriseloste >
isliitto
Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.

Toteutimme keväällä laajan asiakaskyselyn taloyhtiöiden hallituksille. Saimme runsaasti palautetta, mistä suuret kiitokset kaikille vastaajille! Iloksemme voimme jälleen todeta, että asiakaspalautteen perusteella asiakkaat tuntuvat arvostavan työtämme korkealle!

Isännöinnin Asiakaskuuntelututkimuksen toteuttaneen Good House Oy:n edustaja
Kimmo Karvinen kommentoi tuloksiamme seuraavasti:

”Isännöinti Kuvajan asiakaskokemus on erinomaisella tasolla. Asiakaskuuntelututkimuksen tulos on kokonaisuutena selvästi edellä sekä alueellista (n=2697) että valtakunnallista(n=13694) vertailuaineistoa.

Hienosta tuloksesta kertoo se, että lähes 90% kaikista vastanneista asiakkaista antaa Isännöinti Kuvajan palvelulle kiitettävän arvosanan. Kriittisiä asiakasarvioita ei ollut juuri lainkaan.”

Toki yli 200 asiakaspalautteen joukkoon mahtui myös kehitystoiveita palveluamme kohtaan. Luonnollisesti otamme kaiken saamamme palautteen huomioon toimintamme kehittämisessä.

Nöyrä kiitoksemme kaikille asiakkaillemme hyvästä yhteistyöstä ja aurinkoista kesää!

Seppo Kuvaja
facebook_page_plugin
Isännöinti Kuvaja LKV:n verkkopalvelussa käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.